Puppy’s

Puppy's beschikbaar

The American Staffordshire Terrier

Hieronder vind je de foto’s van de pups die momenteel beschikbaar zijn.

Wij zijn trots op de pups van Belle en Sam geboren op 7 augustus 2023. We hebben maar liefst 9 reutjes en 1 teefje. Uiteraard gaan we dit prachtige teefje aanhouden om The Kids Best Frends kennel voort te zetten, dit doen we het liefste bij een gastgezin en daarvoor zoeken we geschikte kandidaten. Wil je meer informatie over de reutjes of het teefje bel of Whatsapp ons op 06-45021083.

Puppy’s

De pups zijn hier 6 weken oud 18-9-2023

The American Staffordshire Terrier

Een nest wordt altijd bij ons in huis geboren, ook al woont de moederhond normaal bij een gastgezin. Op deze manier zorgen we voor goede socialisatie van de pups, ze zien andere honden, de katten, de papegaai en hebben natuurlijk dagelijks interactie met ons.

De chipper van de Raad van Beheer komt aan huis om de pups hun chip te geven, hierna maken we een afspraak bij de dierenarts. De pups worden gevaccineerd en krijgen hun Europees paspoort. Uiteraard worden ze iedere 2 weken vanaf de geboorte ontwormd. Koop je een pup bij onze kennel dan is dit altijd met een koopcontract waarin precies staat wat de rechten en verplichtingen zijn van beide partijen.

Ons contact stopt natuurlijk niet op het moment dat de pup naar zijn of haar eigenaar toe is, we staan altijd open om te helpen bij vragen over gezondheid, voeding, opvoeding en alle andere dingen waar jullie tegenaan lopen. Neem contact met ons op, je kunt daar dan al je vragen stellen.

Puppy's Geplaatst

The American Staffordshire Terrier

Hieronder vindt u foto's van pups van onze kennel die inmiddels bij een fijne familie wonen.

Puppy's Overzicht

The American Staffordshire Terrier

Hieronder zie je puppy's die wij in ons nest hebben gehad.
Scroll to Top
AM-Staff

AM-Staff

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

AM-Staff
Welkom bij AM-Staff👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
WhatsApp WhatsApp