Over Ons

Am-staff.nl - Nieuwe pups 6 augustus

Over Ons

The American Staffordshire Terrier

Wij zijn Lenny en Kaja Mahdaoui en we wonen in Den Haag met onze American Staffordshire Terriërs en Australian Labradoodles.

Niet alle honden van onze kennel wonen ook daadwerkelijk bij ons, voor veel van onze honden zoeken wij gastgezinnen. Met deze gezinnen werken wij samen zodat wij onze lijnen kunnen voortzetten en de honden toch een leven kennen als huishond binnen een gezin. Wij zijn heel blij met deze gastgezinnen die wij tot onze vrienden rekenen. Mede dankzij deze vrienden zijn wij in staat geweest om onze droom te verwezenlijken.

Al in 1996 hebben wij ons eerste American Staffordshire teefje gekocht, dit was Donja. De fokker wilde haar alleen aan ons verkopen als we haar ook een paar keer zouden laten meedoen aan een hondenshow. Donja won meteen haar eerste wedstrijd en daarmee was onze nieuwe hobby geboren: onze honden uitbrengen op hondenshows. Later hebben we er een reu bij gekocht, Diamond, die het ook goed deed op de show. Dit zijn de grondleggers geweest van onze kennel The Kids Best Friends.

Veel van het nageslacht van deze twee kanjers hebben kampioenstitels gehaald in binnen- en buitenland. Op dit moment zijn wij niet meer actief op hondenshows omdat al onze aandacht naar de honden thuis gaat. Wel geeft Lenny showtraining in Den Haag waar hij eigenaren van andere honden de fijne kneepjes leert van handling.
Onze kennel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft daardoor een zakelijke UBN (uniek bedrijfs nummer) voor de registratie van de honden bij de RVO.nl. Kaja heeft daarvoor een opleiding gedaan Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en Katten

Onze Doelstelling

The American Staffordshire Terriër

Wij willen met onze kennel bijdragen aan de fok van gezonde honden met een stabiel en goed karakter. Wij fokken met de Woodslijn, dit zijn fijne gevoelige honden die met een goede opvoeding een fijne huispartner worden. Zelf kunnen wij onze honden buiten los laten spelen waarbij ze ook zonder problemen andere honden tegen kunnen komen.

Al onze honden zijn getest voor Ataxia, heup- en elleboogdysplasie en gaan als ze 18 maanden oud zijn naar de MAGtest. Een test voor Maatschappelijk Aanvaardbaar Gedrag.

Deze test is een gevalideerde test, wat betekent dat een hond die bijt tijdens de test dat naar alle waarschijnlijkheid ook zal doen tijdens een praktijksituatie. Er mag alleen gefokt worden met honden die een MAGtest met een postitief resultaat halen. Wij fokken daarmee volgens de regels van de Raad van Beheer en de ASTCH. Daardoor krijgen onze pups een stamboom van de Raad van Beheer.

Hondenkennel Den Haag - Honden service - Uitlaat service - Den Haag - Lenny Dogservice
Scroll naar boven
AM-Staff

AM-Staff

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

AM-Staff
Welkom bij AM-Staff👋
Waarmee kunnen wij u helpen?
WhatsApp WhatsApp