Pups

Geboren op 1 augustus 2018, 3 reutjes en 1 teefje.

20180801 flame manda 01
De pups zijn geboren uit de uitmuntende oudercombinatie: The Kids Best Frends Secret (Flame) X Smiling Amigo Mama Mia (Manda).
Beide ouderdieren zijn Ataxia vrij.
HDA en ED vrij
Onze pups worden goed gesocialiseerd in een huiselijk kring met kinderen en andere honden.
Heeft u interesse? Neemt u dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 

Afweging vooraf

Het is belangrijk vooraf goed na te denken over de aankoop van een pup. Vooral een Am. Staff pup heeft een nieuwe eigenaar nodig die sterk in zijn schoenen staat en de benodigde aandacht aan zijn nieuwe hond kan geven. Indien u interesse heeft in een pup, kunt u contact opnemen. Vooraf aan de keuze van een pup vindt er een intake gesprek plaats tussen ons en u. U heeft ongetwijfeld vragen. Natuurlijk wilt u ook uw fokker beter leren kennen en wilt u de omgeving leren kennen waarin uw pup wordt opgevoed. Een intake gesprek geeft u de kans al uw vragen, zorgen, twijfels en onduidelijkheden met ons te bespreken. Na het intakegesprek krijgt u de tijd om na te denken of u via ons een pup wil aanschaffen.

Koopovereenkomst

Indien u na uw intakegesprek overtuigd bent kiest u een pup uit. Voor uw en onze duidelijkheid worden pups altijd verkocht met een koopcontract. Wij garanderen gezonde pups voorzien van een F.C.I. Stamboom. Voordat uw pups naar huis gaan zijn zij ontwormd, gechipt en geënt.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.